Monday, August 8, 2011

Food for thought

Adeh!....adeh!....cukup rajin EtE terjun ke dapur weekend tu tadi.  Selama tu, sigi bejegau aja agenda EtE come weekend.  Enti meli perengka dapur, bukan main agi rajin.  Bab masak memasak tu entah meh....enda nemu nama kebuah EtE tak cukup lembau.  Can be said, sigi ngenyukup ke syarat aja nyumai ngelama tu.  Ngai ke bala anak lepi pulaks.  Engka nya dikurniakan Petara Chef Wan siko di rumah. hehehe... Ngias rumah baru tau madah ke aku. kah..kah.kah.

Tu breakfast kami on saturday morning.  To be honest, tu lah kali pertama aku ngoreng mee kuning.  Selama tu mihun belama.  Laban nadai confident, cannot figure out bekeni ka nemu ya mansau ke enda. Tu tadi cobaan aja, menjadi ga, lengis di gasak ke bala anak, laki enda ampit.  Kway Teow alu bedau kala nguji.  (Anang manjung! Teleba makai mee di kedai, enda kiruh ngoreng kediri, akibat nya...kus semangat, enti agi indu dara, kada enda kena strike out of menantu list!  ish..ish..)

Ahhh!..laksa Sarawak tu baru last year belajar ngaga.  Laban mala ja nerima pujian ari laki, bala anak and teman teman, nya meh rajin amat ngaga tu.  Rupa rupa nyer...senang aja, mina mayoh utai ka di bela aja.  This was last nite's dinner.

Engka nya EtE nyau sakit sari tu, lelak cooking over the weekend (ketegal enda teleba deh). hahahaha.......

3 comments:

  1. Kelaparan ku meda mee goreng nyO...Laksa endO ibOh sebut, sigi lumbOr satu sOdap!!

    KnyO meh kitai wai EtE... anang nemu meli pinggai mangkuk cantik, bejenama, tang endO nemu masak, belajar enggau "Chef Wan" ba rumah nn diak....kan best!!hehehe

    ReplyDelete
  2. amat keno IEG nya, chapak manah amat gamal....mesti ka di isi enggau air tangan sendiri..h.a..ha.

    ReplyDelete
  3. Latins semua - betul tu, azam baru kak tupei, mau rajin rajin terjun ke dapur!

    ReplyDelete